Logo NSO Retailbeurs

Waarom zou u de NSO Retail Beurs 2023 moeten bezoeken?


Wat maakt een bezoek aan de NSO Retail Beurs 2023 de moeite waard? En waarom mag u hem niet missen? We geven u 5 redenen.

1) Tweejaarlijkse vakbeurs
De NSO Retail Beurs is hét belangrijkste en grootste vakevent voor ondernemers met een tabakspeciaalzaak of gemakswinkel. En die wordt maar eens inde twee jaar georganiseerd.

2) Een kostenloos dagje uit
De NSO Retail Beurs 2023 wordt georganiseerd in Expo Houten, een goed bereikbare locatie met gratis parkeren. Op deze pagina besteld u uw gratis toegangskaarten voor u, uw partner en winkelmanagement. Ook het eten en drinken wordt u kostenloos aangeboden door de branche-organisatie, de winkelformules en alle deelnemers aan de vakbeurs. Om 10.00 uur staat er een klein ontbijtje voor u klaar. Ook gratis en ideaal om vroeg van huis te gaan en eventuele files te vermijden.

3) Branche-ontwikkelingen
Er gebeurd genoeg in de retailmarkt en in de branche van tabak en gemak specifiek. De organisatie werkt hard aan een dagprogramma waar vanzelfsprekend de campagne Ready? Set. Go! en de ontwikkelingen in de branche belicht worden. U gaat naar huis met antwoord op uw vragen. Vragen die u aan de branchevereniging kunt stellen. Of aan de winkelformules, groothandels, fabrikanten en leveranciers. Met de antwoorden op uw vragen bent u op de hoogte van de impact van de veranderende wet- en regelgeving op uw ondernemerschap en weet u welke voorbereidingen u moet treffen om toekomstbestendig te zijn én te blijven.

4) Nieuwe producten, diensten en leveranciers
Ook dit jaar zijn we verheugd om nieuwe deelnemers aan de vakbeurs te kunnen presenteren. U vind ze op deze pagina. Maar ook de bekende leveranciers zullen u hun nieuwe producten, diensten en services tonen en misschien hebben ze wel een aantrekkelijke aanbieding voor u in petto.

5) Oergezellige sfeer
Kenmerkend voor de NSO Retail Beurs: een gemoedelijke, gezellige en informele sfeer waarin het prettig ontmoeten en zakendoen is.