Logo NSO Retailbeurs
Overzicht beursvloer

Wat vonden de bezoekers van de NSO Retail Beurs 2021?


Met een verbreding van het exposantenaanbod en de mogelijkheid om alle belanghebbenden uit de branche weer te ontmoeten en te spreken, kijkt de organisatie tevreden terug op het evenement. Maar wat vonden de bezoekers ervan? Na de beurs heeft de organisatie hen deze vraag voorgelegd in een bezoekersenquête.

Rapportcijfer 7,9
De belangrijkste graadmeter om het evenement te beoordelen is natuurlijk het rapportcijfer. De bezoekers gaven de NSO Retail Beurs 2021 een 7,9. Men was gemiddels 2 tot 4 uur aanwezig. In 2018 is de beurs voor het eerst in Houten georganiseerd. In de ogen van de beursorganisatie een goed en makkelijk bereikbare locatie, centraal gelegen met gratis en ruime parkeergelegenheid. Ook als het over deze editie gaat zijn de bezoekers tevreden over de locatie. Maar liefst 95,7 procent vindt Expo Houten een geschikte locatie voor het evenement. Ook de openingstijden (100%), de zondag (87%) en de datum (99,1%) vallen goed bij de bezoekers in de smaak.

Sfeer en ambiance
De sfeer en ambiance (87% goed tot uitstekend) en de catering (72% goed tot uitstekend) werd door de bezoekers voldoende beoordeeld. Op de vraag of bezoekers de beurs in de huidige opzet eventueel volgend jaar zouden bezoeken geeft 56,5% aan dit zeker van plan te zijn, 25,2% waarschijnlijk wel en 8,7% weet het nog niet.

Nog stappen zetten
Op het gebied van exposanten aanbod kan de organisatie nog stappen zetten. 35,7% vond het aanbod niet gevarieerd genoeg en miste bedrijven als Hallmark, Post NL, DHL, Mascotte en Kamphuis. Daarnaast hadden bezoekers graag nog meer aanbieders van cadeauartikelen, wenskaarten, boeken en meer alternatieven op het gebied van vapeproducten op de beursvloer gezien.