Logo NSO Retailbeurs

Nu al veel belangstelling voor NSO Retailbeurs 2021


7 april 2021

In het aprilnummer van het NSO Retail Magazine wordt vooruitgeblikt op de NSO Retail Beurs 2021. Deze staat gepland voor zondag 3 oktober a.s.

Zo’n 20 exposanten hebben nu al aangegeven dan van de partij te willen zijn. Uiteraard indien die veilig en verantwoord mogelijk is.

Ook door ondernemers wordt uitgekeken naar de eigen vakbeurs. Een beurs zoals een beurs hoort te zijn: een plaats van ontmoeting, inspiratie en een plek waar ervaringen worden gedeeld en zaken worden gedaan. Daarbij wordt verder gebouwd op het enthousiasme dat er in de branche was in aanloop naar de in maart 2020 geplande NSO Retail Beurs. Met meer dan 45 exposanten en 1.200 aangemelde bezoekers.

Onderstaande bedrijven hebben nu al aangegeven - als het enigszins kan – zondag 3 oktober 2021 aanwezig te zijn op de NSO Retail Beurs: Alfons ‘t Hart, BIC Netherlands, ING, British American Tobacco, Cortes Cigars, Dobbi, Geldmaat, WomenOnFire, Imperial Brands, Hoogeboom’s Sigarenfabriek, The Art Group, Nederlandse Loterij, Paperclip Cards, Philip Morris International, Betapress, SmokeStik, STG, UEG Holland en Zensations.