Logo NSO Retailbeurs

Welkom: zondag 3 oktober a.s.!


27 augustus 2021

Zondag 3 oktober a.s. vindt de NSO Retail Beurs 2021 plaats in Expo Houten. Een vakbeurs zoals we gewend zijn. Als ontmoetings- en marktplaats. Een ouderwetse vakbeurs, met veel gezelligheid en enthousiaste exposanten en retailers.

Als gevolg van de aangekondigde versoepelingen kan de NSO Retailbeurs op zondag 3 oktober a.s. zonder restricties worden georganiseerd. Dat wil zeggen dat op de beursvloer geen 1,5 meter afstand in acht hoeft te worden genomen en het aantal bezoekers niet gelimiteerd is. Het thema “ontmoeting” kan daardoor nog beter worden ingevuld!
Ook een gezondheidscheck bij de ingang is niet verplicht. Toch heeft de organisatie er voor gekozen dit wèl te doen! Vanuit de verwachting dat een vakbeurs zonder enige restricties meer vragen zou oproepen dan een vrijwillige gezondheidscheck bij de ingang.
Concreet betekent dit dat u toegang tot de beursvloer hebt met de CoronaCheck app op uw mobiele telefoon. Deze wordt bij de ingang gescand en moet dan een groen vinkje opleveren. Geen groen vinkje? Dan helaas geen toegang.
Ook kunt u toegang krijgen met een papieren bewijs waaruit blijkt dat u a) volledig gevaccineerd bent, of b) hersteld bent van corona of c) recent negatief bent getest.

De beurs is toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder die beroepsmatig verbonden zijn aan de tabaks-/gemaksdetailhandel.

Een gratis toegangsbewijs aanvragen kan via deze link.

Op de beurs wordt een gezamenlijk plein ingericht voor de in de branche actief zijnde winkelformules en NSO Retail: AKO, Bruna, CIGO, Limtaco Nederland, Primera, Readshop, Tabac & Gifts en Vivant.